AKUSTIIKKATAULUT

Graafiset akustiikkataulut valmistetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ääntä vaimentavat akustiikkataulut toimivat upeina sisustuselementteinä joihin voidaan käyttää asiakkaan omia kuvia tai vaikka logoa yrityksen tunnusväreissä. Ne voidaan sävyttää muuhun sisustukseen sopivaksi tai taulut voivat olla todellisia katseenvangitsijoita. Kustomoidut akustiikkataulut ovat funtionaalista taidetta parhaimmillaan.

Taulusarjojen koot alkaen 50 x 50 cm aina kokoon 120 x 240 cm saakka. Akustiikkataulut myös pyöreänä, halkaisija 58 – 118 cm väliltä.

Akustiikkatauluihin voidaan printata yrityksen imagoa vahvistavia kuvia, historiakuvia, nostaa esiin yrityksen arvot tai tuotteet.

Akustiikkatauluun saa myös kolmiuloitteista pintaa: rouheapintaisesta akustiikkalevystä voidaan muotoilla irtokirjaimia tai logoja, kuten kuvassa.

Kerrostalon portaikossa taloyhtiön viiteen kerrokseen tilaamat akustiikkataulut. Taulusarjassa on kuvia & tarinoita kaupunginosan ja talon omasta historiasta.

Akustiikkataulut sopivat sekä vanhoihin että uusiin rakennuksiin. Taulut voidaan värjätä kaikkiin värikartan sävyihin ja niihin voidaan printata myös värikuvia.